FUME ei sünni kunagi üksi. See on meeskonnatöö.

Me ei tee asju lihtsalt nii, nagu on alati tehtud. Aga me ei muuda ka lihtsalt muutmise pärast. Me küsime, miks. Ja ka, miks mitte. Me usume, et iga samm köögis, iga detail saalis, iga pilk külalisele võib olla osa millestki suuremast. Millestki, mis jääb meelde.
FUME peakokk

Heinrich Liis

FUME peakokk & partner
FUME Tõnis Siigur

Tõnis Siigur

Siigur Restaurant Collection
FUME Tõnis Siigur

Tõnis Siigur

Siigur Restaurant Collection

Heinrich Liis,
FUME peakokk & partner

Heinrich on tunnustatud kokk, kelle käekiri ühendab maitsekuse, meisterlikkuse ja isikupära. Enne FUME meeskonnaga liitumist juhtis Heinrich Michelini Bib Gourmand tunnustusega pärjatud NOA restorani köögitiimi.

Oma oskusi on ta lihvinud nii Eestis kui Brüsselis, mis annab tema loomingule rahvusvahelise vaate ja mitmekihilise lähenemise. Lisaks kokakunstile huvitub Heinrich ka visuaalkunstist ja veisekasvatusest – see ootamatu kombinatsioon peegeldub taldrikul läbi läbimõeldud detailide, julgete maitsekombinatsioonide ja tooraine sügavama mõtestamise.

FUME peakokk

Tõnis Siigur,
Siigur Restaurant Collection

Tõnise kelle käe all on kasvanud terve põlvkond kokki ja restorane. Rohkem kui 30 aastat kogemust ning korduvad tunnustused Eesti parima kokana on teinud Tõnisest uue põlvkonna fine dining’u pioneeri. Tema juhitud restoranid on pälvinud rahvusvahelist tunnustust, sealhulgas Michelini ja White Guide’i auhindu. Tõnise loominguline vabadus ja julgus kombineerida traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse lähenemisega annavad igale roale nii sügavuse kui ka selguse.

FUME on Siigur Restaurant Collectioni üheksas ja kõige uuem restoran.

FUME Tõnis Siigur

Hannes Themas,
FUME peremees

Anett Haug,
FUME sommeljee

FUMEs on inimesed, kes annavad kogemusele tähenduse.