FUME ei sünni kunagi üksi. See on meeskonnatöö
Me ei tee asju lihtsalt nii, nagu on alati tehtud. Aga me ei muuda ka lihtsalt muutmise pärast. Me küsime, miks. Ja ka, miks mitte. Me usume, et iga samm köögis, iga detail saalis, iga pilk külalisele võib olla osa millestki suuremast. Millestki, mis jääb meelde.
Heinrich Liis,
FUME peakokk & partner
Heinrich on tunnustatud kokk, kelle käekiri ühendab maitsekuse, meisterlikkuse ja isikupära. Enne FUME meeskonnaga liitumist juhtis Heinrich Michelini Bib Gourmand tunnustusega pärjatud NOA restorani köögitiimi.
Oma oskusi on ta lihvinud nii Eestis kui Brüsselis, mis annab tema loomingule rahvusvahelise vaate ja mitmekihilise lähenemise. Lisaks kokakunstile huvitub Heinrich ka visuaalkunstist ja veisekasvatusest – see ootamatu kombinatsioon peegeldub taldrikul läbi läbimõeldud detailide, julgete maitsekombinatsioonide ja tooraine sügavama mõtestamise.
Tõnis Siigur,
Siigur Restaurant Collection
Tõnise käe all on kasvanud terve põlvkond kokki ja restorane. Rohkem kui 30 aastat kogemust ning korduvad tunnustused Eesti parima kokana on teinud Tõnisest uue põlvkonna fine dining’u pioneeri. Tema juhitud restoranid on pälvinud rahvusvahelist tunnustust, sealhulgas Michelini ja White Guide’i auhindu. Tõnise loominguline vabadus ja julgus kombineerida traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse lähenemisega annavad igale roale nii sügavuse kui ka selguse.
FUME on Siigur Restaurant Collectioni üheksas ja kõige uuem restoran.
FUME ON AVATUD
Pühapäev – Neljapäev 12.00-23.00
Reede – Laupäev 12.00-00.00
fume@fumeresto.ee
+372 5558 9880
Ahtri 6, 10151 Tallinn
BRONEERI LAUD